Lessen en meer

Lessen

De lessen zijn opgedeeld naar de verschillende leeftijden. De lessen worden aangeboden in blokken van 6 weken. Tussen de lesblokken zitten 2 of 3 weken vrij. De lessen gaan door bij minimaal 3 kinderen.

Klik op het lesrooster voor meer informatie over de locaties, dagen en tijdstippen waarop er les wordt gegeven. De tarieven zijn ook bij het lesrooster terug te vinden.

Een proefles kan altijd!  Meld je dan aan via de mail of neem telefonisch contact met mij op.

Kids 4-7jr

De ene keer gaat de les over een konijn en de andere keer over Woezel en Pip. Hoe dan ook vindt er altijd aansluiting met de belevingswereld van de kleuters. We doen op een hele speelse manier yogahoudingen, we doen een spelletje, masseren en sluiten af met een ontspanningsoefening. De knuffelbeer is altijd welkom om mee te doen.

De yogalessen voor kleuters duren 45 minuten.Minimale groepsgrootte is 3 kinderen en de maximale groepsgrootte is 7 kinderen. Zie het lesrooster voor de dag, het tijdstip en de locatie en de tarieven.

Kids 8-12jr
Tiener 13-16jr
Ouder-kind yoga 4-10jr

Overige activiteiten

Naast de reguliere lessen, bied ik ook andere diensten aan. Als je geïnteresseerd bent in een van de overige activiteiten, stuur dan een e-mail. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Yoga kinderfeest

Eens iets anders dan zwemmen of bowlen. Een kinderfeestje waarbij kinderen op een laagdrempelige manier in contact komen met yoga. Ik kan een leuke les in het thema feest geven of de jarige kan zelf het thema uitkiezen.

Duur: 1,5 uur
Locatie: in overleg
Kosten: 15,00 euro per kind (maximaal 10 kinderen)

Ouder-kind yoga

Samen actief zijn en ontspannen, waarbij de verbinding met elkaar voorop staat. De ouder-kind les is voor kinderen van 4 t/m 10 jaar.

Wanneer: zie het lesrooster
Duur: 1 uur
Locatie: enJOY Amersfoort
Kosten: 17,50 euro per ouder-kind koppel/extra kind 5,00 euro

Kinderyoga op school

Op verschillende basisscholen worden naschoolse activiteiten/workshops georganiseerd: een les hiphop, leren breien of schaken, jeugd EHBO etc. Uiteraard behoort kinderyoga ook tot de mogelijkheden! Met een of meerdere workshops kunnen de kinderen op een creatieve en laagdrempelige manier kennis maken met o.a. de yogahoudingen, meditatie, ademoefeningen. En samen in de groep werken we aan een goed gevoel over jezelf.

Wil je weten wat er mogelijk is, neem dan contact met mij op via info@kinderyogadebeleving.nl of telefonisch op 06-81908001.

Kinderyoga Festival

Elk jaar organiseert Dolfijn Wellness in september het Kinderyoga Festival en Kinderyoga de Beleving werkt hier aan mee.

De hele dag door zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen om aan mee te doen: yogalessen voor de verschillende leeftijden, krachtstokken en droompotten maken, yogaspelletjes, kleuren, mandala's maken etc.

Houdt deze pagina in de gaten als je graag wilt weten wanneer het Kinderyoga Festival exact plaats gaat vinden.