Over

Kinderyoga De Beleving is in 2017 ontstaan, nadat ik had besloten dat het tijd was om mijn hart te volgen. Doen waar ik echt blij van word en dat is kinderen iets waardevols meegeven, wat ze hun hele leven lang kunnen gebruiken. Kinderyoga is voor mij dé manier om dat te doen.

Yoga helpt mijzelf om even vrij te zijn van gedachten en de spanning en stress in mijn lichaam los te laten. Even bewust te zijn over hoe ik me voel en wat kan ik er aan doen om dat gevoel te behouden of juist te veranderen. Yoga herinnert me er altijd aan dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik in mezelf mag geloven. En dat is exact wat ik kinderen ook wil meegeven: een goed gevoel over zichzelf!

In 2017 heb ik de opleiding tot docent kinderyoga afgerond bij Dolfijn Wellness te Amsterdam. Ook heb ik speciale workshops gevolgd voor tieneryoga en het werken met deugden. In juni 2018 heb ik de opleiding tot docent Deugdenyoga afgerond.

Ik heb mooie handvatten meegekregen om mijn kennis en ervaring over te brengen op kinderen via yoga. De docentenopleidingen zijn erkende opleidingen door Yoga Alliance Professionals (YAP), een internationale organisatie die garant staat voor de hoge kwaliteit van yogadocenten en teacher trainingen.

DSC_1755 kopie